Quote_teken_links

NIEUWE OUTFITS VOOR STEWARDS FC UTRECHT

De stewards in Stadion Galgenwaard droegen tijdens de wedstrijd FC Utrecht – PSV voor het eerste hun nieuwe outfits. OnderNamen-lid Van den IJssel Bedrijfskleding uit IJsselstein en mouwsponsor van FC Utrecht Dassy professional workwear stelden 175 jassen en polo’s voor de stewards beschikbaar. Elk kledingstuk is voorzien van zeven verschillende bedrukkingen.

‘Dankzij de Dassy® Lima hoge zichtbaarheidswinterjas zijn de stewards van FC Utrecht tegen alle weersomstandigheden gewapend. De waterdichte, winddichte en ademende stof zorgt ervoor dat de stewards niet alleen goed zichtbaar zijn, maar ook optimaal beschermd zijn tegen regen en kou. Zo kunnen ze zich focussen op hun taak: elke wedstrijd in goede banen leiden, en zorgen we er samen voor dat FC Utrecht niet alleen scoort op het veld, maar ook ernaast,’ aldus Pascal Glorieux, salesmanager Benelux. 

Volgens Berry van den IJssel, commercieel directeur van Van den IJssel Bedrijfskleding: ‘Als groot supporter van de FC Utrecht ben ik al vele jaren aan de club verbonden als Business Club Lid. Geweldig dat wij nu samen met Dassy de outfits van de stewards hebben mogen verzorgen!’ 

Op de foto staan naast de stewards Berry van den IJssel en Pascal Glorieux.