Quote_teken_links

NIEUWE WORKSHOPS VAN DE VRIJWILLIGERSACADEMIE

Eind januari geeft de VrijwilligersAcademiie van Hart voor Woerden verschillende interessante workshops. Op 26 januari is er een workshop over het werven van vrijwilligers voor je organisatie en een dag later een workshop over hoe je als organisatie om kunt gaan met corona. 

De workshop “Het Nieuwe Werven” wordt gegeven door Heleen van Egmond van adviesbureau The Happy Volunteer. Daarin wordt ingegaan op het werven van nieuwe vrijwilligers voor je organisatie en vragen als: hoe maak je vrijwilligerswerk aantrekkelijk en wat helpt een potentiële vrijwilliger te kiezen voor jouw organisatie? Deze vragen worden gecombineerd met een praktische oefening waarmee je de informatie direct kunt toepassen op je eigen organisatie. 

De volgende dag volgt een inspiratiesessie over corona. ‘Begin 2020 hadden we niet gedacht nu nog steeds met corona te maken te hebben. Toch kunnen we niet anders dan onze organisaties hierop aanpassen.’ In de inspiratiesessie gaan deelnemers met elkaar in gesprek en kunnen zij hun ideeën, tips en ervaringen delen. De inspiratiesessie is waardevol voor organisaties uit alle sectoren in het vrijwilligersveld.

De VrijwilligersAcademie is een initiatief van Hart voor Woerden. Hart voor Woerden ondersteunt de vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties in Woerden.

Aanmelden voor bovenstaande workshops kan tot 25 januari via deze link.