Quote_teken_links

NIEUWEGEINSE BURGEMEESTER EN WETHOUDER IN GESPREK MET ONDERNEMERSĀ 

Deze week hebben alle ondernemers in Nieuwegein een hart-onder-de-riem kaartje van de gemeente ontvangen. Op dit kaartje staat ook de uitnodiging om in coronatijd samen in gesprek te gaan. De burgemeester Frans Backhuijs en wethouder Ellie Eggengoor van economische zaken gaan graag op 20 mei en 27 mei via de telefoon of skype met de ondernemers in gesprek.Ā 

ā€˜De coronamaatregelen hebben zijn weerslag op heel ondernemend Nederland. Ook in Nieuwegein hebben de ondernemers in alle sectoren, te maken met het effect van deze maatregelen. De landelijke overheid heeft een uitgebreid steunpakket samengesteld om ondernemers te helpen.

Ondanks de steunmaatregelen kunnen we ons heel goed voorstellen dat er nog vragen zijn. Daarom gaan we hier graag over in gesprekā€™, aldus Ellie Eggengoor.

Op woensdag 20 mei tussen 16.30 en 18.00 uur en op woensdag 27 mei tussen 14.00 en 15.30 uur zijn de burgemeester en wethouderĀ  beschikbaar om metĀ  u te bellen of te skypen. Heeft u interesse in een gesprek of heeft u een specifieke vraag? Laat hetĀ  weten aan Dali Stankovic, adviseur ondernemerszaken via de e-mail ondernemen@nieuwegein.nl.

Foto: Neeltje Kleijn