Quote_teken_links

ONLINE CATERINGBESTELPLATFORM ‘ZAKELIJK BEZORGD’
VAN START

Vanaf 1 maart kunnen bedrijven en organisaties in de regio Amersfoort, Leusden, Soest, Utrecht en Nijkerk via de website ZakelijkBezorgd.nl hun catering bestellen. Dit online bestelplatform uit Hoevelaken werkt samen met zorgvuldig geselecteerde lokale cateraars en biedt een breed aanbod aan smakelijke, duurzame en streekgebonden producten.

Op de website vinden bezoekers een zeer uitgebreide menukeuze. De bezoeker kiest de gewenste categorie, bijvoorbeeld lunch of buffet, en krijgt een overzicht van het assortiment met duidelijke foto’s. Als de bestelling is geplaatst, wordt die vervolgens door de lokale cateraar bereid en op de aangegeven datum en tijdstip bezorgd.

Duurzaamheid staat bij Zakelijk Bezorgd hoog in het vaandel. Oprichter René Krebber: ‘Alle aangesloten cateraars onderschrijven onze duurzaamheidsdoelstellingen waaronder het terugdringen van voedselverspilling, het reduceren van CO2-uitstoot en het zoveel mogelijk gebruik maken van lokale en duurzame ingrediënten in hun cateringassortiment. Onze ervaring leert dat klanten een uitgebreid assortiment willen, met duurzame, herkenbare streekproducten – ook vegetarisch, biologisch en veganistisch. Onze ambitie is om het concept geleidelijk uit te breiden naar andere regio’s tot er uiteindelijk een landelijke dekking is en elk bedrijf in Nederland via Zakelijk Bezorgd de gewenste catering kan bestellen,’ aldus René.