Quote_teken_links

OP HOOG NIVEAU NETWERKEN
MET WIEGERS BALLONVAARTEN

Niels Kon van Wiegers Ballonvaarten heeft, in samenwerking met de Bedrijvenkring West Betuwe, vrijdag 14 juni een bedrijfsevenement georganiseerd. Dit bestond uit een algemene ledenvergadering (ALV) gecombineerd met een diner en een groepsballonvaart. Deze combinatie zorgde voor een opkomst van ruim honderd gasten.

Sander Lenselink, secretaris van Bedrijvenkring West Betuwe: ‘Het doel van dit evenement was om elkaar te ontmoeten en de onderlinge banden verder te verstevigen, want gemotiveerde leden versterken elkaar. Gezien de opkomst en het enthousiasme van onze leden is dat zeker gelukt. Het meedenken en de flexibiliteit van Wiegers Ballonvaarten is fantastisch!’

De ontvangst was in de “Hooischuur” van boerderij Boerengoed in Enspijk waar ook de vergadering plaatsvond. Aansluitend was er een Italiaans buffet, waarna iedereen met een goed gevulde maag met één van de luchtballonnen kon meevaren. In totaal waren er negen ballonnen die samen een mooi kleurenpallet vormden boven de groene Betuwe. De ballonnen dreven met een kalme wind over het knooppunt Deil en Zaltbommel richting Hedel. Na de landing was er op Boerengoed een afsluitende borrel en werden de belevenissen gedeeld. ‘Een onvergetelijke avond, met mooie vergezichten, gezelligheid en blije gasten. Kortom, netwerken op hoog niveau voor de leden van Bedrijvenkring West Betuwe’, aldus Niels.

‘Voor het organiseren van grote bedrijfsevenementen gecombineerd met een mooie ballonvaart ben je bij ons aan het juiste adres. Ook voor ballonvaren met een grote groep, bijvoorbeeld als onderdeel van teambuilding, vanaf een locatie naar keuze.’ Meer informatie op meeomhoog.nl.