Quote_teken_links

OPENING KARWEI AMERSFOORT

Eind maart is de vernieuwde bouwmarkt KARWEI Amersfoort, één van de grootste bouwmarkt van Nederland, geopend. Consumenten kunnen naast het klussen nu ook terecht voor inrichting en inspiratie. De bouwmarkt ligt op een toplocatie, centraal gelegen midden in het land en pal aan de snelweg.

Onderscheidend ten op zichte van andere bouwmarkten is dat de consument naast het klussen hier ook terecht kan voor inrichting en inspiratie. Het assortiment is voor een groot deel vernieuwd en aangevuld.

‘Alles is veranderd: in de winkel hebben we het assortiment volledig aangepast aan de trends van nu. Naast alle artikelen die we al hadden, hebben we vooral veel toegevoegd voor de decoratieve klusser: verlichting, vloer en muur. Een bouwmarkt vol inspiratie op het gebied van interieur, styling en kleuradviezen. Onze medewerkers staan klaar om de klanten te helpen bij het kiezen van de juiste stijl en mode. Daarbij maken zij gebruik van 3D moodboards.’,aldus André van Beek, bouwmarktmanager.

Naast het assortiment heeft de bouwmarkt ook een DY studio, waar klanten allerlei workshops kunnen gaan volgen en waarmee er een stuk beleving aan de winkelformule is toegevoegd. Alle reden om deze nieuw KARWEI te bezoeken.