Quote_teken_rechts

OVER ONDERNAMEN

Bij OnderNamen draait het natuurlijk om ondernemen, maar vooral ook om de ondernemers zelf. We brengen ondernemers met elkaar in contact, zodat zij elkaar kunnen inspireren en helpen waar dat kan. De kwaliteit van ons netwerk bewaken we door voornamelijk eindbeslissers toe te laten tot onze businessclub. Voor hen doen we onder andere het volgende:

• Het uitgeven van hét regionale businessmagazine;
• Het organiseren van spraakmakende netwerkevents;
• Het schrijven van nieuwsberichten voor ondernemers (mediabeleid);
• Het realiseren van videoproducties.

MAGAZINE ONDERNAMEN

Een belangrijk onderdeel van OnderNamen is ons inspirerende, regionale businessmagazine. Het magazine wordt in vijf regio’s verspreid, waarbij elk gebied zijn geheel eigen magazine heeft. In het magazine vertellen ondernemers in spraakmakende interviews meer over hun achtergrond, bedrijf, dromen en ambities. Ook vind je er nieuwsberichten, dossierverhalen en columns in terug. Ieder kwartaal verschijnt een uitgave die kosteloos verstuurd wordt aan allé regionale ondernemers.

Wil je jouw bedrijfsnieuws of ondernemersverhaal ook delen met de regio middels een exclusief interview? Mail dan naar info@ondernamen.nl.

ONDERONSJES

De netwerkbijeenkomsten van OnderNamen zijn inspirerend, ongedwongen en afwisselend. Voor onze leden creëren we zakelijke kansen én momenten om elkaar te ontmoeten en ervaringen te delen. OnderNamen-events vinden steevast plaats bij kenmerkende bedrijven of locaties uit de regio. Met een gevarieerd aanbod van (culinaire) thema’s is elke bijeenkomst verrassend. De kwaliteit van ons netwerk bewaken we door voornamelijk eindbeslissers toe te laten tot onze businessclub.

Wil je zelf deelnemen aan ons gevarieerde netwerk, óf wil je een collega-ondernemer introduceren?

Aanmelden voor de bijeenkomsten kan via deze link.

Quote_teken_rechts

VIDEO

Bij OnderNamen zijn we groot fan van tekst, maar we realiseren ons ook dat beeld niet achter mag blijven. Communiceren via video is hot en daarom bieden we op dat vlak ook vele mogelijkheden aan.

De mogelijkheden variëren van het laten produceren van een basic promotiefilmpje tot aan een complete corporate video. We nemen jouw bedrijf en wensen als uitgangspunt en ontwikkelen op basis daarvan een passend videoconcept.

De kwaliteit van de video’s staat voorop: we gebruiken high-end apparatuur voor het maken van de beelden en monteren deze op krachtige wijze tot een professionele video. Het ware DNA van jouw bedrijf wordt, zonder gekunsteld gedoe, naar voren gebracht.

Onze videoproducties delen we via onze eigen socialmediakanalen en onze website. Uiteraard kun je ook je eigen kanalen gebruiken voor het delen van de video.

Interesse in een op maat geproduceerde bedrijfsfilm? Mail dan naar info@ondernamen.nl

GOUDEN PAREL

Uitmuntend ondernemerschap, bijzondere prestaties, erkenningen of grote maatschappelijke betrokkenheid; dit zijn zomaar enkele criteria die ondernemers tot een ‘pareltje’ maken. En wat zijn er in de provincie Utrecht toch veel van zulke parels te vinden.

OnderNamen organiseert daarom jaarlijks in iedere actieve regio de verkiezing omtrent de Gouden Parel: welke ondernemer blinkt uit en heeft zich in het voorbije jaar op positieve wijze onderscheiden? Via een groot event – de eindejaarsbijeenkomst – en een brede publicatie in het magazine wordt er veel aandacht besteedt aan de verkiezing, welke inmiddels een bekend fenomeen is geworden in alle regio’s.

De verkiezing start met een oproep tot nomineren. Na de bekendmaking van de drie genomineerden, wordt de uitslag van de verkiezing bepaald door een combinatie van stemmen van collega-ondernemers, oud-winnaars en een professionele jury. De verkiezing staat onder toezicht van de lokale notaris.