Quote_teken_links

PAARDEKOOPER NIEUWEGEIN KRIJGT METAMORFOSE

 

Paardekooper, de verpakkingsspecialist uit Nieuwegein wordt omgevormd tot een Store 2.0. Met de overstap naar een nieuwe winkelformule treedt Store Nieuwegein in de voetsporen van de andere Paardekooper-winkels in Rotterdam en Amsterdam Duivendrecht, die in 2019 al overschakelden op het nieuwe concept.

Het resultaat: ruime, lichte en overzichtelijk ingerichte winkels met een luxueuze en relaxte uitstraling en een hoog servicegehalte, die volledig zijn uitgerust om te kunnen inspelen op de hedendaagse en toekomstige shopbehoeften van zakelijke de afnemers.

‘Kenmerkend aan de 2.0-formule is de aandacht voor presentatie, inspiratie en beleving op het gebied van verpakkingen. Zo vergroot de meer samenhangende productindeling op branches en productgroepen de sfeer en het winkelplezier. Inspirerende presentatie-eilanden laten allerlei vernieuwende verpakkingsconcepten zien die inspelen op actuele consumentenbehoeften en marktontwikkelingen. Dit kunnen concepten zijn zoals duurzaam verpakken of op maat bedrukte producten, maar ook nieuwe dessins rondom jaarlijks terugkerende themadagen en feestdagen. Vanwege de omvorming is Paardekooper Nieuwegein van 9 tot 20 maart gesloten’, aldus Johan van Straten.