Quote_teken_links

PILZ INTRODUCEERT
BEWAKING VAN BESCHERMDE RUIMTES MET RADARTECHNOLOGIE

Pilz uit Vianen breidt met het LBK-systeem van Inxpect zijn aanbod uit op het gebied van sensoren voor de beveiliging van gevarenzones. Het LBK-systeem is gebaseerd op radartechnologie en met behulp van radar worden de beschermde ruimtes bewaakt. Het systeem is inzetbaar op veel vlakken en is geschikt voor gebruik onder zware omstandigheden.
 
Het LBK-systeem is ongevoelig voor externe invloeden, zoals stof, vuil, regen, licht, vonken of trillingen. Hierdoor is deze technologie geschikt voor toepassingen buiten, bijvoorbeeld in de zware industrie of in de houtverwerkende industrie. De radar is ook goed toepasbaar bij de beveiliging van bruggen en sluizen. De combinatie met de besturingstechniek van Pilz zorgt voor een veilige en robuuste oplossing voor de beveiliging van gevarenzones.
 
‘Pilz is voorloper op het gebied van veiligheidsoplossingen waarbij gebruikt wordt gemaakt van het LBK-systeem. Aangezien alle ruimtes en omstandigheden een specifieke aanpak vereisen, zijn deze oplossingen op maat gemaakt door de experts van Pilz’, aldus Diane van Putten.