Quote_teken_links

PLATFORM LOPIK WERKT OFFICIEEL GELANCEERD

Met het platform Lopik Werkt heeft nu ook de gemeente Lopik zijn eigen, volledig kosteloze, lokale vacatureplatform. Dit is een gratis platform voor alle bedrijven in de gemeente Lopik (Lopik, Benschop, Polsbroek, Lopikerkapel en Jaarsveld). Zij kunnen hier geheel kosteloos hun vacatures laten plaatsen.

Lopik Werkt heeft als doel om alle bedrijven en inwoners van gemeente Lopik bij elkaar te brengen. Door inwoners lokaler te laten werken draagt het platform bij aan de reductie van het woon-werkverkeer en de bevordering van de sociale cohesie en de lokale economie in de genoemde plaatsen. Voor meer informatie bekijk de website.

Het platform Lopik Werkt was er niet geweest zonder de steun van de Rabobank en de bedrijven Kiremko, BLR-Bimon en Van den Pol, de oprichters van het eerste platform in 2016, genaamd Montfoort Werkt. De initiatiefnemers vinden dat elke stad een dergelijk platform verdient. Vanaf nu hebben inwoners van gemeente Lopik op één website een compleet overzicht van alle vacatures in de omgeving.

Mooi initiatief van vier OnderNamenleden!