Quote_teken_links

PON DEALER GROEP
LEVERT ZEVEN NIEUWE VOLKSWAGENS AAN ACCORD

Pon Dealer heeft begin deze maand zeven nieuwe Volkswagens afgeleverd aan Accord. De aflevering vond plaats bij Pon Dealer te Naarden. De medewerkers van Accord kregen een lunch aangeboden. Daarna werd hen uitgelegd hoe de “Mijn Volkswagen”-app werkt en kregen zij instructies over de bediening van de nieuwe auto’s.

Voor Accord heeft Pon Dealer alle zorg uit handen genomen met onder meer het inbouwen van MIND Mobility en het verzorgen van de bestickering. MIND Mobility is een tool waarmee de bestuurder wordt gestimuleerd bewuster met de auto om te gaan en dit kan tot veertien procent besparen op onderhoud en verbruik. De auto krijgt hiervoor een MIND smartbox. Bij veel business- en actiemodellen is de MIND Smartbox vaak standaard in de auto aanwezig, waardoor er geen extra investering nodig is.

Accord is een organisatie in uitzenden, payrollservices, werving en selectie en consultancy. Het bedrijf biedt arbeidsoplossingen in elke branche. Voor meer informatie: www.accord.nl.

Pon Dealer is dealer voor de merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens en biedt leasing en schadeherstel voor alle automerken. Voor bedrijven, van klein tot groot, is Pon Dealer het aanspreekpunt voor deskundig advies en afspraken op maat. Voor meer informatie: www.pondealer.nl.