Quote_teken_links

PROFILE HOUTEN UITGEROEPEN TOT 
‘PROFILE CAR VESTIGING 2019’

Begin oktober is OnderNamen-lid Profile Houten bij de jaarlijkse verkiezing uitgekozen tot de Profile Car vestiging 2019. Criterium bij deze verkiezing is dat Profile uit al zijn vestigingen net die ene ondernemer zoekt die dat extra stapje heeft gezet. Bij Profile Houten is vergeleken met de andere vestigingen van Profile sprake van een hoge loyaliteit aan de formule en een passende uitstraling van de vestiging.

‘Service is een USP, dat is een van de kernwaarden. We werken met ruim tweehonderd vestigingen in Nederland en België als één team, garanderen mobiliteit als allround professionele dienstverleners, en we hebben een 112-mentaliteit, waarbij we adequaat reageren op de klant. Profile Houten past perfect in dat plaatje’, aldus Paul van den Acker, directeur Marketing Profile.

‘De winst is te danken aan onze ruime ervaring in de autobranche. We zien dat onderhoud een grote rol speelt. Hier spelen we in Houten goed op in. Dus kom gerust langs, aldus Henk Voskuilen, eigenaar  van Profile Houten.