Quote_teken_links

PROMAD
BREIDT DIENSTVERLENING UIT

Vanaf september beschikt PROMAD uit Oudewater over een eigen dienst voor het uitvoeren van bouwtechnische keuringen, waarvan inmiddels al tientallen inspecties met succes zijn uitgevoerd en afgerond.

Als er de intentie is om een nieuw bedrijfspand en/of woning aan te schaffen, dan is het verstandig vooraf een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Op deze manier voorkom je onvoorziene kosten. In een keuringsrapport wordt vermeld welke onderdelen er op korte of lange termijn moet(en) worden vervangen. Ook de bouwtechnische en installatietechnische aspecten worden in het rapport opgenomen.

‘Door middel van een bouwtechnische keuring krijg je inzicht in de kosten die je de komende periode kan verwachten van het object. De uitkomst van deze keuring kan mogelijk leiden tot een lagere aanschafprijs.
Daarnaast is het mogelijk een meerjarige onderhoudsplanning (MJOP) op te laten stellen. Interesse of benieuwd naar de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op’, aldus Rob Stekelenburg, directeur.