Quote_teken_links

RABOBANK AMERSFOORT JAZZ FESTIVAL GAAT DOOR IN 2020 

Het jaarlijkse Rabobank Amersfoort Jazz festival (dat in mei geen doorgang kan vinden vanwege de coronacrisis), vindt alsnog plaats van 20 tot en met 22 november van dit jaar. Met trots en vol vertrouwen presenteert de organisatie een gevarieerd programma van negentien Nederlandse World Jazzconcerten, verdeeld over drie dagen in Theater de Lieve Vrouw en de Observant.

De concerten zijn via live streaming online te volgen. Vanaf drie podia met meerdere concerten per avond en een vierde stream “Amersfoort Jazz Café”, waar professionele presentatoren het gesprek aangaan met de artiesten en betrokkenen, heeft de online bezoeker een keur aan mogelijkheden om het festival van dichtbij te beleven.

Al naar gelang de coronamaatregelen in november het toestaan, wordt een gelimiteerd aantal bezoekers in de zalen toegelaten. Bezoekers moeten dus vooraf een kaartje kopen voor één van de avonden. De volledige opbrengst van de kaartverkoop komt via vouchers ten goede aan de getroffen horeca in Amersfoort. Meer informatie, tickets en aanmelding via www.amersfoortjazz.nl.

Foto: Lenny Oosterwijk