Quote_teken_links

RADIAIR TOTAALINSTALLATIE 
GENOMINEERD VOOR LEERBEDRIJF VAN HET JAAR

Radiair Totaalinstallatie uit Lopik is door het ROC Tech College in Nieuwegein genomineerd voor leerbedrijf van het jaar. Radiair Totaalinstallatie is  het enige bedrijf uit de Lopikerwaard en Krimpenerwaard dat is genomineerd.  ROC Midden Nederland kiest elk jaar een leerbedrijf van het jaar.

“Elke steun is welkom, want als technisch bedrijf is het belang van het opleiden van technische personeel groot. Het opleiden van personeel en de inzet van leerbedrijven hierbij mag dan ook extra onder de aandacht worden gebracht. We hopen steun te krijgen vanuit de bouwwereld, het onderwijs, directe en indirecte omgeving”, aldus Falko Ruijl van Radiair Totaalinstallatie.

Radiair Totaalinstallatie is al langer actief met het werven van jongeren, maar ook ouderen. Het bedrijf probeert jongeren enthousiast te krijgen voor de installatietechniek door het geven van voorlichtingen, het actief deelnemen op open dagen en het geven van bijvoorbeeld gastlessen. Radiair is op elk gebied binnen de installatietechniek een erkend leerbedrijf: service-, elektro- en werktuigbouwkundige technieken, voor zowel buiten- als binnendienst.

Via de website van ROC midden Nederland kan er gestemd worden tot en met 13 mei.