Quote_teken_links

REGIONALE ONDERNEMERS PRESENTEREN TABLE DINNER BOX

Tafelronde 152 De Haar heeft, in samenwerking met regionale ondernemers, de Table Dinner Box geïntroduceerd. Vanaf 4 tot en met 15 november kan de Table Dinner Box online besteld worden, waarmee Stichting Buddyhuis gesteund wordt.

De regionale ondernemers hebben hun handen ineengeslagen om geld in te zamelen voor Stichting Buddyhuis. Het Buddyhuis brengt (ex-)kankerpatiënten en hun naasten samen om ervaringen te delen, vragen te stellen maar ook adviezen te geven. ‘De Stichting Buddyhuis staat zo dichtbij ons, de regionale ondernemers, dat we ons hier graag voor inzetten!’, aldus Patrick van Rooijen – iFresh Software development.

De vier verschillende culinaire boxen zijn samengesteld door een aantal leveranciers. Het hoofdingrediënt van iedere box is een mooi stuk vlees dat oorspronkelijk bedoeld was voor (top)restaurants in Nederland. Een mooie wijn of een heerlijk biertje is ook in de verschillende boxen terug te vinden. Meer informatie over deze samenwerking en de Table Dinner Box is te vinden op de website.

Een samenwerking van: Tafelronde 152, Kraan Vleesservice, Bakkerij Carl Siegert, Grandi Vini, Brouwerij de Leckere, iFresh Software development, Kirema Personalize IT en Jasmine Palace.