Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
ReintenInfra B.V. neemt Peek Bouw & Infra B.V. over
31 maart 2022 | 2 minuten lezen

De aandeelhouders van Peek Bouw & Infra B.V. uit Houten hebben besloten hun aandeel in het familiebedrijf te verkopen. Dit heeft geleid tot de verkoop van Peek Bouw & Infra B.V. aan ReintenInfra B.V. op 2 maart 2022.

De activiteiten van Peek Bouw & Infra B.V. bestaan uit werkzaamheden in de grond-, weg- en waterbouw en utiliteitsbouw en met name gespecialiseerd in het bouwen van geluidsschermen. De werkzaamheden worden voortgezet onder dezelfde naam en het bedrijf blijft op de locatie in Houten gevestigd.

Gert en Hennie Peek: ‘Peek Bouw & Infra B.V., opgericht in 1950, is een familiebedrijf met een rijke historie. Door het ontbreken van bedrijfsopvolging gekoppeld aan onze leeftijd hebben wij een tijd geleden de beslissing genomen uit te kijken naar een koper voor ons bedrijf. Wij zijn op zoek gegaan naar een echt familiebedrijf dat de waarde en normen van ons familiebedrijf wilde voorzetten. Voor onze relaties en gewaardeerde medewerkers was het uitgangspunt dat ‘Peek’ Peek moest blijven. Gelukkig hebben wij in  ReintenInfra deze partner gevonden.’

Hennie Peek blijft voorlopig nog de directeur.

Bouw & VastgoedAannemersbedrijfLekstroom