Quote_teken_links

REVITALISATIE WINKELCENTRUM GALECOP AFGEROND

De afgelopen periode is er hard gewerkt om winkelcentrum Galecop  in Nieuwegein op te knappen. Het volledige winkelcentrum is nu heropend in geheel nieuwe stijl! Na de laatste werkzaamheden, waaronder het aanbrengen van het nieuw ontworpen logo op de pui van de passage en de nieuwe reclame-uitingen van de ondernemers, is het winkelcentrum op opgeleverd.

Bezoekers kunnen vanaf nu de nieuwe look & feel van het winkelcentrum aanschouwen! Om deze vernieuwing te realiseren, zijn SPF Beheer en beheerder CBRE de samenwerking aangegaan met projectmanager M-to-Build en aannemer Aalberts.

De revitalisatie van het ruim twintig jaar oude winkelcentrum is gefaseerd uitgevoerd en heeft circa vier maanden geduurd. Tijdens deze verbouwing zijn een aantal grote aanpassingen aan binnen- en buitenzijde gerealiseerd terwijl de winkels open zijn gebleven. De huurders en vaste bezoekers van het winkelcentrum zijn blij met de frisse uitstraling van hun centrum en de wijze waarop het geheel tot stand is gebracht. Galecop is klaar voor de toekomst.