Quote_teken_links

ROLF VERMEER EN EDGAR WILLEMS OPENEN NIEUW KANTOOR SPRING REAL ESTATE IN UTRECHT

Op 1 april heeft Spring Real Estate een kantoor in Utrecht geopend. De nieuwe vestiging wordt geleid door Rolf Vermeer en Edgar Willems. Zij stappen beiden over van Cresa Nederland, waar zij sinds 2013 directeur/eigenaar waren van de vestiging in Utrecht.

Het openen van een vestiging in Utrecht was een langgekoesterde wens van Spring Real Estate, dat hiermee verder invulling geeft aan haar ambitie tot een full services vastgoedadviseur met een landelijk netwerk van kantoren. Na Amsterdam, Den Haag en Arnhem is dit het vierde kantoor in Nederland.

Vermeer en Willems begonnen hun carrière respectievelijk in 2006 en 2004 bij DTZ Zadelhoff als adviseur Corporate Real Estate. In 2013 vertrokken zij om het Utrechtse kantoor van Cresa op te zetten. Ook destijds was het een uitdagende tijd in het commercieel onroerend goed. Met het behaalde succes hebben de heren laten zien dat zij. In zowel tijden van economische voor- als tegenspoed, een succesvol vastgoedadvieskantoor hebben kunnen opzetten en uitbouwen.