Quote_teken_links

ROVITECH BREIDT UIT MET TWEEDE PAND

Technisch installateur Rovitech Projects, specialist in broadcast-, telecom- en ICT-projecten in Houten, heeft sinds kort een tweede pand in gebruik genomen. Speciaal voor de divisie Telecom-Smart Networks is er 800 vierkante meter opslagruimte bijgekomen. Het nieuwe pand aan Weerschip 1 zit naast het huidige pand op nummer 5 voor de divisies ICT en ProjectS. 

De toename van opdrachten en personeel waren redenen om op zoek te gaan naar uitbreiding van opslagcapaciteit. Het pand aan Weerschip 1, direct gelegen naast het eigen pand van Rovitech, kwam in het eerste kwartaal van dit jaar beschikbaar. De opslagruimte bleek geschikt om de hele divisie van de visie Telecom-Smart Networks (personeel, materieel en materiaal) in dit pand te huisvesten.

Rob Nagtegaal: ‘Met de divisie Telecom-Smart Networks hebben wij een unieke positie in de markt als turnkey aannemer. Daarnaast ontwerpen en calculeren we elk project in eigen beheer, van netwerk roll-out tot IOT netwerken. Juist voor deze divisie in de snelgroeiende, niche markt is het van belang om over voldoende opslagruimte te beschikken.’