SAMEN STAAN WE STERK

De maatregelen rondom het coronavirus gaan steeds verder en als ondernemer moet je beslissingen nemen om jouw bedrijf en personeel zo goed mogelijk te laten functioneren in deze bizarre tijd. Iedereen heeft vragen; vandaag de dag waarschijnlijk meer dan ooit tevoren. Wij realiseren ons dat ons platform heel erg gericht is op contact, maar precies dat element verdwijnt voorlopig. Daarom proberen we ons platform via onze website zo levendig mogelijk te houden, zodat we de verbinding met elkaar niet verliezen.

Wat ook niet verdwijnt, is ons magazine. Alle regionale lente-edities vallen binnenkort gewoon op tijd op de mat. Daar doen we momenteel alles aan! De verhalen van ondernemers gaan namelijk nog steeds door en die vind je straks terug in ons magazine. In de tussentijd proberen we iedereen op de hoogte te houden van elkaars ontwikkelingen en initiatieven via dit platform.

We roepen jullie dan ook op om ervaringen en informatie met ons te delen. We proberen jullie zoveel mogelijk te bereiken, maar maken jullie ook zeker gebruik van de mogelijkheid om ons te bereiken voor ervaringen of informatie. Op deze pagina delen we het belangrijkste ondernemersnieuws, mooie initiatieven en handige content.

Heb je zelf nog goede tips, links, of bijzondere ervaringen? Deel ze met ons via info@ondernamen.nl.

Rosanne_Nick_berichtCoronaOndernamenGaatDoor