Quote_teken_links

SCHILDERSBEDRIJF VAN DER HIJDEN BESTAAT 45 JAAR

Begin april heeft Schildersbedrijf Van der Hijden uit Nieuwegein ingetogen en met gepaste anderhalvemeter afstand hun 45 jarig jubileum gevierd. Op deze bijzondere dag in deze bijzondere tijd zijn de medewerkers getrakteerd op gebak. Het jubileum zal zeker in een later stadium uitgebreider gevierd gaan worden.

‘We hebben tijden van recessie en economische groei gekend. Maar de coronatijd is voor ons allen nieuw. We worden gebeld door mensen die hun schilderbeurt liever even uitstellen, maar ook door ondernemers die het graag nu geschilderd willen hebben. Hun pand staat ineens leeg omdat iedereen van thuis uit werkt of thuis zit. Dat maakt deze tijd bijzonder en vraagt om flexibiliteit. Ook daar weten we onze weg in te vinden. We gaan vol vertrouwen toewerken naar 50 jaar Van der Hijden’, aldus Jorg van der Hijden, eigenaar.

Op 1 april 1975 is vader Hennie van der Hijden het bedrijf gestart en in 2005 nam Jorg het over. Sinds 2010 is het bedrijf gevestigd in Nieuwegein aan de Twentehaven 6.

‘Wij houden ervan om mooi, gedegen en kwalitatief hoogstaand schilderwerk af te leveren. Als echt Nieuwegeins familiebedrijf werken wij voornamelijk in de regio Utrecht, uiteraard ook daarbuiten. Vakkundigheid en betrouwbaarheid, dat is waar wij voor staan.’