Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
SEVERS BREEMAN BMW INTRODUCEERT DE NIEUWE BMW iX: KIJK LIVE MEE!
10 november 2021 | 1 minuten lezen

De BMW iX komt eraan! De langverwachte, honderd procent elektrische SAV combineert baanbrekend design en moderne luxe met de nieuwste innovaties op het gebied van geautomatiseerd rijden, bediening, connectiviteit en digitale diensten. Severs Breeman introduceert de auto morgenavond en dat is live te volgen.

Op donderdagavond 11 november om 20.00 uur vindt de introductie van de BMW iX. Meekijken kan via een livestream (https://www.youtube.com/watch?v=IOtkYRPEWEk). Een reminder ontvangen? Laat dan uw e-mailadres achter via: https://seversbreeman.nl/aanmelden-livestream-introductie-bmw-ix/.

Emissievrij rijplezier
Bij het nieuwe technologische vlaggenschip van BMW ligt de focus op lokaal emissievrij rijplezier en een buitengewone actieradius van ruim 600 kilometer. De auto heeft een maximumvermogen van 500 pk en zit in minder dan vijf seconden op een snelheid van 100 kilometer per uur. Het laadvermogen is uitstekend. Bij het snelladen heb je slechts tien minuten nodig om al meer dan 120 kilometer verder te kunnen rijden. Qua afmetingen is de BMW iX vergelijkbaar met de BMW X5 en de BMW X6. Het is mogelijk om alvast een proefrit in de BMW iX aan te vragen bij Severs Breeman.

OntwikkelingenAutodealerWoerden