Quote_teken_links

SHARK FIT & VITAAL IS VERHUISD

Na 3 jaar heeft Shark Fit & Vitaal ervoor gekozen, om niet meer op bedrijfslocaties trainingen te verzorgen maar te kiezen voor een eigen trainingslocatie aan de Van Almondestraat 5A te Amersfoort. Door het groeiende aantal aanvragen, was het beter om te kiezen voor een vaste locatie zodat het reizen beperkt wordt en daardoor meer ruimte ontstaat om meer mensen fit te krijgen.

‘Op de nieuwe locatie is een werkruimte en coachingsruimte gecreëerd. Door het plaatsen van planten is er binnen een oase van rust gecreëerd en de aanliggende tuin geeft de mogelijkheid om ook buiten te coachen, te trainen of gewoon even te ontspannen. Deze beslissing voelde ook erg goed om te nemen. Het is wel handig, dat je naast een fit en vitaal leven van je klanten ook voor je eigen vitaliteit zorgt’, aldus Shareen Richardson, eigenaar van Shark Fit & Vitaal.

De nieuwe locatie bevindt zich in de wijk Kruiskamp, om zo ook de betrokkenheid van het fit en vitaal leven in de wijk te vergroten en de opening is in september.