‘Eenmaal, andermaal!’ – Spelregels

– Bij elke ruil is iemand van OnderNamen en/of W3 Wijnen aanwezig.
– Als er geruild is, moet binnen twee tot maximaal vier weken opnieuw geruild worden.
– De deelnemer zorgt zelf voor een ruilpartner. Indien gewenst kan hulp gevraagd worden bij OnderNamen.
– Voor elke ruil stelt W3 Wijnen een flesje Krier Frères, Piccolo Cuvée Elysée Brut Remich 20 cl. ter beschikking.
– Het item waarvoor geruild wordt, moet een gelijkwaardige of hogere geldelijke waarde hebben. Het doel is tenslotte dat het item steeds meer waard wordt.
– Het ruilen van producten heeft de voorkeur, maar diensten worden zeker niet uitgesloten (bijvoorbeeld een lunch voor 10 personen).
– De deelnemer die de dienst in ontvangst neemt, is zelf verantwoordelijk voor het inzetten hiervan.
– OnderNamen deelt sowieso een foto en bericht van de ruil op de website en social media. Liken, delen en taggen door de deelnemer(s) wordt zeer op prijs gesteld.
– Aan het eind van het project wordt door OnderNamen een redactioneel artikel van twee pagina’s (in alle OnderNamen regio’s) ter beschikking gesteld aan degene die het laatste item heeft; dit wordt immers geveild. Ook vanuit W3 Wijnen wordt een product of dienst ter beschikking gesteld. W3 Wijnen zal met het betreffende bedrijf in overleg gaan over de invulling hiervan.
– De gehele opbrengst van de veiling gaat naar Vrienden UMC Utrecht & Wilhelmina Kinderziekenhuis*. Notaris Casper Jones van VBC Notarissen uit Amersfoort zal hierop toezien.
– OnderNamen zal onder geen beding de contactgegevens van de personen die ruilen ter beschikking stellen aan derden en/of deze online communiceren.
– Alle OnderNamen regio’s doen mee aan dit project.
– Bedrijven die geen lid zijn van OnderNamen, kunnen gewoon meedoen aan het project en worden derhalve niet uitgesloten van deelname.
– Alle deelnemers worden uitgenodigd voor de finale van het project; de Opening Zakenseizoen 2020/2021.

*Wij komen in actie voor het kinderhart!
Een 3D geprint kinderhartje reist de komende maanden rond langs diverse ondernemingen in de provincie Utrecht om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar het kinderhart.
Nog steeds overlijdt in Nederland elke week minimaal 1 kind aan een hartafwijking. Daarnaast loopt het merendeel van de kinderen met een aangeboren hartafwijking schade aan hart en hersenen op. Met een bijzondere MRI-scan, die specialisten en onderzoekers in het Wilhelmina Kinderziekenhuis en UMC Utrecht nu verder ontwikkelen, kan een 3D print van het kinderhart gemaakt worden zowel voor als na de geboorte. Zo kunnen ze de problemen aan het kinderhart nog beter in beeld brengen en zorgen voor een optimale behandeling.
Om deze techniek daadwerkelijk toe te kunnen passen, is nog veel geld nodig. Samen met andere ondernemingen maken we ons sterk om dit mogelijk te maken.