Quote_teken_links

STERRENCHEF JANCO ROBBEN LANCEERT DIGITALE WORKSHOPS INCLUSIEF FOODBOXEN

Sterrenchef Janco Robben van het Kookcollege geeft digitale workshops en leert deelnemers een culinaire sterrenmaaltijd voor twee personen op tafel te zetten. In de video’s van ruim een half uur leren de kijkers alle technieken om het gerecht te maken. De kwaliteitsingrediënten die nodig zijn voor deze sterrenmaaltijd worden meegeleverd in een luxe “foodbox”.

De workshops zijn geschikt voor iedereen. Janco heeft als kok gewerkt in de keuken van Gordon Ramsay in Londen, De Hoefslag in Bosch en Duin, De Nederlanden in Vreeland en Karel V in Utrecht. Er is keuze uit verschillende workshops: gebakken eend met asperges, heilbotfilet met drie soorten selderij en langoustinejus en een truffelrisotto met bospaddenstoelen en een gepocheerd ei. Bij ieder gerecht wordt een wijnsuggestie gegeven.

Voor bedrijven biedt het Kookcollege bovendien iets extra’s: de workshop voor bijvoorbeeld werknemers, partners of klanten kan gepersonaliseerd worden met een videoboodschap die aan de box wordt toegevoegd. Meer informatie is te vinden op de website.