Quote_teken_links

SUCCESVOLLE
ELFDE BEURSVLOER WOERDEN

Op maandag 7 oktober vond alweer de elfde editie van Beursvloer Woerden plaats; deze keer waren zo’n 200 deelnemers te gast in de spiksplinternieuwe Raadzaal van het gemeentehuis. Deelnemers uit het bedrijfsleven en maatschappelijke organisaties zochten en vonden elkaar en sloten maar liefst 120 matches.

De Raadzaal als auditorium was een ideale ruimte voor het publiek tijdens de talk van Tony’s Chocolonely. ‘Choco evangelist’ van Tony’s Chocolonely Ynzo van Zanten leidde deze editie van de Beursvloer in met de boodschap dat iedereen verschil kan maken: ‘Bij elke reep chocolade kun jij kiezen voor een betere wereld. Of je nu producent, retailer of consument bent.’ Hierna werd de Beursvloer met een ferme klap op de gong geopend door burgemeester Victor Molkenboer.

Na 1,5 uur matchen stond de teller op maar liefst 120 matches. Als mooiste beursvloermatch koos het publiek de match van Futura College met Woerdens Techniek Talent en Basisschool De Keerkring; een samenwerking waarbij leerlingen aan de slag gaan met technische uitdagingen en daarbij begeleid worden door ondernemers. Ook OnderNamen sloot fijne matches, namelijk met Watererfgoed Groot Woerden en de 24 Uur van Woerden. Kersverse voorzitter van Samen voor Woerden Junior Brandenburg sloot de beursvloer af met de plannen voor Beursvloer 2.0; een vorm waarbij meer tijd, gelegenheid en diepgang wordt gecreëerd voor het sluiten van creatieve en duurzame matches.

Foto: Carla Vermeend