Quote_teken_links

TANKPRODUCENT GPI VIERT 25-JARIG BESTAAN

Gpi Group bestaat dit jaar 25 jaar. Ter gelegenheid daarvan brengt het bedrijf een jubileumboek uit, dat terugblikt op de ontwikkeling van Gpi sinds de oprichting, maar bovenal een beeld schetst van het bedrijf zoals het nu is. Het jubileumfeest voor alle medewerkers werd op 23 en 24 maart gevierd in het Spaanse Marbella en OnderNamen is ter ere van het 25-jarig bestaan ook te gast bij Gpi voor de herfstbijeenkomst.

Gpi is sinds de oprichting in 1994 gestaag gegroeid tot een toonaangevende en innovatieve onderneming met internationale klanten. Het bedrijf produceert rvs tanks voor de voedsel-, chemische en farmaceutische industrie. Directeur Fred Boere: ‘Van een eenmansbedrijf zijn wij uitgegroeid tot een krachtige groep met ruim 140 medewerkers en met klanten in binnen- en buitenland. Een prestatie waar we met zijn allen trots op mogen zijn.’ Hij kijkt met veel vertrouwen naar de toekomst: ‘Er liggen genoeg kansen waar we onze pijlen op richten en ik voorzie dan ook een sterke groei voor de komende jaren.’

Gpi beseft dat haar succes het resultaat is van de inspanningen van alle medewerkers. Zoals het in het jubileumboek is verwoord: ‘Uiteindelijk draait alles om de mensen. Want van lasser tot ingenieur en van directeur tot schoonmaker: we doen het samen.’ Alle reden dus voor een feestje in Marbella voor alle mensen van Gpi.

Foto: De directeuren van Gpi Group Arno Rodenburg (L) en Fred Boere (R).