Quote_teken_links

TEAM IJSSELSTREEK ZAKELIJK 
BREIDT UIT

Het team van IJsselstreek Zakelijk is per 1 november uitgebreid! Alex de Zwart is per die datum aan de slag gegaan als makelaar bedrijfsmatig vastgoed. In de afgelopen jaren is Alex werkzaam geweest in de bedrijfsleiding van een groot zakelijk hotel / restaurant en begin 2020 start bij met een opleiding aan de academie voor vastgoed in Nieuwegein. Daarnaast zal hij intern opgeleid worden bij IJsselstreek.

‘De makelaardij heeft mij altijd al getrokken’, vertelt Alex. ‘De zakelijke en functionele aspecten van de bedrijfsmatig makelaar spreken mij ontzettend aan. Door mijn ervaring in de horecabranche kan men van mij een uitstekende service verwachten, met oog voor de klant. Ik word bij IJsselstreek Zakelijk opgeleid tot Junior Makelaar, maar mijn ambitie is om door te gaan voor gecertificeerd Taxateur.’

Foto: Harald Lakerveld.