Quote_teken_links

TEAM VAN HAM TECHNISCHE INSTALLATIE
SUCCESVOL

Op 7 september vond de tweede versie van de A Local Swim IJsselstein plaats. 60 gesponsorde teams en 325 zwemmers gingen in twee groepen van start om een in open water een afstand te volbrengen voor de stichting ALS. Onder de teams deed ook OnderNamen-lid HAM Technische Installaties mee.

Het team dat bestond uit 13 personeelsleden heeft regelmatig geoefend om goed voor de dag te komen en ze hebben samen met de andere zwemmers na een geweldige dag een fantastisch resultaat van 147.821 euro opgehaald.

Arjan van der Ham: ‘Ben erg trots op mijn team! 13 toppers hebben 2 km gezwommen in de IJssel. We zijn al onze donateurs enorm dankbaar voor het enorme bedrag (8.651 euro) dat wij hebben opgehaald. Hiermee waren we het team met het hoogste sponsorbedrag. Hoe mooi is dat. Iedereen dank voor zijn donatie’.

A Local Swim is een saamhorig en recreatief zwemevenement in verschillende steden en dorpen in Nederland. Deelnemers en teams zetten zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de oorzaak en oplossing van de zenuwspierziekte ALS en voor de kwaliteit van zorg en leven van patiënten. Let’s swim!