Quote_teken_links

TERBERG IP PRODUCTS & SOLUTIONS SLUIT SAMENWERKING HEMA

Terberg uit IJsselstein heeft op het hoofdkantoor van HEMA in Amsterdam de handtekening gezet onder een meerjarige overeenkomst inzake het leveren en beheren van telefonie en internet voor alle (300+) eigen HEMA filialen. Terberg levert al 10 jaar internet en telefonie aan zo’n 230 franchise filialen en heeft dan ook voldoende bewezen meerwaarde te kunnen leveren.

 

Aanleiding was de door KPN aangekondigde uitfasering van het ISDN netwerk. Veel filialen maakten nog gebruik van deze techniek en zouden onbereikbaar worden als zij niet voor 1 september overgestapt zijn op VoIP. Na een uitgebreide marktconsultatie kwam Terberg naar voren als de partner die de filialen tijdig over kan zetten. Dit dankzij het ijzersterke VoIP platform van dochterbedrijf ANNAbel. Naast telefonie hoort ook het leveren en beheren van de internetverbindingen bij de overeenkomst. Zo is Terberg in staat HEMA een uiterst stabiele oplossing te bieden waarbij de medewerkers van HEMA voor al hun vragen terecht kunnen bij 1 loket.

 

Foto: v.l.n.r. Carsten Klomp (CIO HEMA) Marinus Kuite (Manager IT HEMA) John Dijkstra (Consultant Terberg IP Products & Solutions) Jack Koppers (Commercieel Manager Terberg IP Products & Solutions) Edwin Dullaart (Directeur Terberg Verenigde Bedrijven) Marco Heida (Consultant BellHayes)