Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
TERRASSEN VAN CAFÉ DE NOOT IN MISSET HORECA TERRAS TOP 100
16 september 2021 | 1 minuten lezen

Elk jaar wordt de Misset Horeca Terras Top 100 gepubliceerd, en Café De Noot is dit jaar op plaats 78 binnengekomen in de lijst. ‘Hier zijn we enorm trots op’, vertelt Jos Hak. ‘En we gaan er natuurlijk alles aan doen om volgend jaar flink in de lijst te gaan stijgen.’

Terrassen mogen zich inschrijven voor de Misset Horeca Terras Top 100 als ze voldoen aan vier voorwaarden; het terras moet minimaal 40 stoelen hebben, vrij toegankelijk zijn (bijvoorbeeld geen entree op een pretpark), er moet bediening aan tafel zijn en het terras moet in het terrasseizoen minimaal vijf dagen per week geopend zijn. De terrassen zijn in de afgelopen maanden twee keer, anoniem, bezocht door een vakjury. De juryleden letten onder andere op ontvangst, het te woord staan door de medewerkers, werkwijze, snelheid, hygiëne en afrekenen. Op basis hiervan wordt de Top 100 samengesteld.

‘Bij ons gaan kwaliteit en sfeer hand in hand. Onze terrassen zijn ook in de herfst en winter open en het grootste gedeelte is volledig overdekt en verwarmd. We ontmoeten u graag!’, besluit Jos Hak.

OntwikkelingenSamenwerkingHoreca & RecreatieRestaurant/ barEemvallei