Quote_teken_links

THE OLD BAKERY
LEUKSTE RESTAURANT VAN MONTFOORT

The Old Bakery is op 15 april voor het tweede jaar op rij gekozen tot het leukste restaurant van Montfoort tijdens de Verkiezing van het Leukste Restaurant. Een deel van het team heeft de prijs op een hiervoor ingericht festival op Thuishaven in Amsterdam opgehaald en ontvangen uit handen van Miss Nederland.

The Old Bakery was met 30 procent meer stemmen dan nummer twee de duidelijke winnaar en met een cijfer van 9,32 ook het best beoordeeld in Montfoort. Dit cijfer is gebaseerd op kwaliteit, uitstraling, inrichting, keuken en service.

Eigenaar Simon Snel: ‘Ik ben supertrots op ons jonge team. We zijn super gegroeid in de afgelopen tijd! Ik zie dit als een echte teamprestatie! Onze altijd stabiele en innovatieve keukenteam onder leiding van Reki Gras en Sous-chef Theo Schouten zorgen voor continue verrassingen.’ Het restaurant vernieuwt maandelijks de menukaart en wil hierdoor gasten blijven verrassen.

Alle gemeentewinnaars zijn tijdens het Award Festival in Amsterdam gehuldigd. Ook werden hier de provincie- en landelijke winnaars bekend gemaakt en onderscheiden. Samen met de dj’s van Radio538, live muziek en onder het genot van een glaasje bubbels werden de gewonnen titels gevierd.

Foto: Het team van The Old Bakery feestelijk op de foto met Kim Kötter die de verkiezing presenteerden.