Thuis een magazine maken

Door: Rick van de Wolfshaar, vormgeving OnderNamen

Thuiswerken in een periode van deadlines. Vóór de coronacrisis zou ik denken: ‘Dat is níet handig’. Geen collega’s die even – letterlijk – over je schouder mee kunnen kijken voor een bepaalde vormgeving of een nieuw item, niet even snel overleggen omdat je toch tegenover elkaar zit en ook de grote drukwerkbestanden over mijn internetlijntje van thuis versturen leek me niet ideaal. Nu we deze week de laatste twee edities van dit kwartaal afronden en bij de drukker aanleveren, weet ik wel beter.

 

We hebben ondanks alle uitdagingen weer prachtige magazines gemaakt. Een idee voor de cover via de app doorsturen, sparren over een nieuw item via Zoom; het was even wennen, maar het is ons gelukt. En hoe! Ik ben benieuwd naar alle reacties op de bijzondere covers van bijvoorbeeld OnderNamen Utrecht en Lekstroom én de nieuwe rubrieken die we deze lente gelanceerd hebben. Hoe het komende kwartaal eruit zal zien, dat is afwachten. Het liefst ruim ik m’n bureau thuis weer op en rij ik weer elke dag naar Woerden, maar ook als dat niet het geval is weet ik dat ook de zomeredities weer gaaf zullen worden.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *