Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
THUIS UIT ETEN NU OOK VOOR DE ZAKELIJKE MARKT
16 juli 2021 | 1 minuten lezen

Het concept Thuis uit Eten, dat tijdens de corona-lockdowns enorm succesvol was, gaat ook nu onverminderd door. Niet alleen particulieren krijgen toegang tot culinaire belevingen, ook zakelijk is er aanbod.

Thuis uit Eten biedt naar eigen zeggen een “Huis van Gastronomie” met meer dan veertig toprestaurants en evenzoveel (sterren) chef-koks, waaronder Ron Blaauw, Herman den Blijker, Peter Lute, Hans van Wolde, Joris Bijdendijk, Dick Middelweerd, Dennis Huwaë en Richard van Oostenbrugge. Samen met hen brengt Thuis uit Eten, gevestigd in IJsselstein, de wereld van hoogwaardige Nederlandse gastronomie nu ook naar bedrijven. Te denken valt aan een culinaire bedrijfsborrel, een zakelijke lunch of diner.

Thuis uit Eten belooft u een 5-sterren beleving op de zaak:

  • De beste restaurants en de beste chefs;
  • Een restaurantbeleving op kantoor;
  • Easy luxury;
  • Ieder detail klopt;
  • Landelijke reikwijdte vanuit kantoor.

Voor meer informatie, vragen, of een offerte op maat kunt u contact opnemen met het zakelijke team van Thuis uit Eten: 030-2271294, zakelijk@thuisuiteten.nl

OntwikkelingenHoreca & RecreatieRestaurant/ barLopikerwaard