Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel

Marco Peek is samen met zijn broer Rob eigenaar van de Brothers Horeca Groep, waar negentien event- en horecalocaties onder vallen. De twee wonnen de Gouden Parel Utrecht 2020.
marco@bhg.nl | rob@bhg.nl

Tokkelbaan en indianenbrug

8 juli 2021 | 2 minuten lezen

Bij het thema “fit” denk ik al snel aan gezondheid en beweging, maar natuurlijk kun je je ook afvragen of ons bedrijf (nog) FIT is.

Allereerst hebben Rob en ik de gehele coronaperiode zoveel als mogelijk doorgetraind. Boksen, fitness en hardlopen. Je hoofd leegmaken om daarmee, zo goed als mogelijk, het bedrijf samen met onze collega’s door de afgelopen periode heen loodsen.

Dit is niet alleen deze periode; al jaren sta ik twee tot drie keer per week om half zeven in de sportschool. Dat doe ik vaak samen met bevriende Bunnikse sportmaten. Het zorgt voor een onderlinge stimulans om door te gaan.
Er zijn ook veel vrienden en bekenden om ons heen die ons motiveren om regelmatig te sporten. Dus bij elkaar sport ik al vele jaren zeker vijf keer per week.

Het voordeel van sporten in de ochtend vind ik dat je eigenlijk geen reden hebt om niet te gaan en de avond ervoor ga je er toch rekening mee houden, ook niet verkeerd.

‘Bijna iedereen deed mee aan de activiteiten, maar het was vooral fijn om elkaar weer in een ontspannen setting te zien’
Binnen onze organisatie realiseer ik mij dat we er ook meer aandacht aan kunnen geven. Alhoewel, vorige week hadden wij met alle leidinggevenden een moment gepland om elkaar voor de zomer nog even met z’n allen te kunnen zien en spreken. Dit deden wij op onze nieuwe locatie, Fort bij
Vechten. Daar hebben wij gebruikgemaakt van de activiteiten van Fort Events, zoals de tokkelbaan en de indianenbrug. Bijna iedereen deed mee aan alle activiteiten, mooi om te zien. Het was bovenal een hele fijne dag om iedereen weer even in een ontspannen setting te zien en te spreken.

Om meer aandacht aan fitheid te kunnen geven, moeten we wel weer in rustiger vaarwater komen. Voor nu is het “alle hens aan dek”. Met een schaarse arbeidsmarkt zoveel mogelijk gastvrijheid bieden, dat is ons streven. Echt een enorme uitdaging, maar heel fijn hoe iedereen z’n best doet. De aanvragen stromen werkelijk binnen en datums in het najaar zijn veelal al vol. Maar hoe houden we de organisatie fit en zorgen we dat het in deze tijd voor onze collega’s ook leuk en plezierig blijft?

Gelukkig hebben we op onze HR-afdeling goede collega’s, dus daardoor alle vertrouwen dat dit goedkomt. Nu “mogen” wij weer creatief zijn en het verschil proberen te maken. Dat is het afgelopen anderhalf jaar wel anders geweest. Maar terugkijken doen we niet meer, we kijken vooruit en zien de toekomst met veel vertrouwen tegemoet. Graag ontvangen wij u in één van onze locaties!

Utrecht