fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Max Brandt
TSN Groen is duurzaamste bedrijf van Nederland 2021!
10 mei 2022 | 2 minuten lezen

TSN Groen uit Houten mag zich, namens de vakjury, officieel het ‘Duurzaamste Bedrijf van Nederland 2021’ noemen. Tijdens een online event van stichting Nederland CO2 Neutraal nam algemeen directeur Andries Vlot deze prijs in ontvangst.

TSN Groen heeft  het verduurzamen geïntegreerd in de gehele organisatie en dat is uniek in de wereld van transport. Het getuigt van visie maar vooral van lef. Dat laatste is onder andere te zien in de belangrijke investering die ze gedaan hebben in elektrisch vervoer en in de activiteiten om zorg te dragen voor het welzijn van de chauffeurs. Hiermee zet TSN Groen de standaard voor de branche en is hun impact enorm hoog.

Stichting Nederland CONeutraal reikt jaarlijks prijzen uit voor het ‘Duurzaamste Bedrijf van Nederland’ om het bedrijfsleven een extra stimulans te geven op het gebied van duurzaam ondernemen. De organisatie besloot om de uitreiking van de prijs door de vakjury, bestaande uit Marianne van Keep, Maurits Groen, Antonie Langelaan en Merijn Tinga, en de ambitieprijs te verplaatsen naar maart. Afgelopen week was het dan eindelijk zover!

Lekstroom