Quote_teken_links

TWEEDE DIALOOGPLEIN NEDERLAND BIJ LANDGOED ZONHEUVEL 

Op dinsdag 12 november wordt, voor de tweede keer dit jaar, de grote dialoog van Dialoogplein Nederland georganiseerd bij Landgoed Zonheuvel; deze keer in samenwerking met Holland Management Review en met Rens van loon over Dialogisch Leiderschap. De bijeenkomst, met als titel ‘Dialoog als bron voor beter samenwerken’, duurt van 16:00 tot 20:00 uur.

De boodschap van Rens van Loon is dat goed leiderschap zonder dialoog niet mogelijk is. ‘Dialoog hoort onlosmakelijk bij het gedragsrepertoire van bestuurders, leiders en managers’, aldus Van Loon. ‘Leiderschap zonder volgerschap  bestaat niet; het zijn elkaar onderling beïnvloedende relaties. Als bestuurder, leider of manager sta je als het ware aan de bron. Je kunt het voorbeeld geven en de gespreksstijl beïnvloeden tijdens momenten van samenwerking. Welke rol je ook vervult, dialogisch leiderschap is voor iedereen.’

Dagvoorzitter Wim Oolbekkink zal de bijeenkomst om 16:00 uur openen. Vervolgens zijn er diverse dialoogrondes, afgewisseld met een jaarlezing door Rens van Loon. Meer informatie over het programma en tickets is te vinden via deze link.