Quote_teken_links

UITBREIDING MANAGEMENT
BIJ WONNINK 

Op 1 september is het huidige vierkoppige managementteam van Wonnink Zonwering te Amersfoort uitgebreid met de komst van operationeel directeur Jos Stoit. Stoit heeft hiervoor ruime ervaring opgedaan in directiefuncties in de zonweringsbranche bij onder andere Schellekens & Schellekens en HunterDouglas.

“Samen met het team hebben we het afgelopen jaar gewerkt aan nieuwe plannen voor de toekomst. We willen minimaal een top 5 speler in de branche zijn en blijven. Groeien in schaal en professionaliteit hoeft voor ons niet te betekenen dat we dit alleen doen. Nee, we staan open voor constructieve vormen van samenwerking die ons helpen onze doelstellingen te realiseren. Hiernaar willen we breed kijken en gaan we de komende jaren verder uitwerken en stappen in nemen”, aldus Ries de Jong, algemeen directeur.

Samen spreken Ries en Jos uit dat ze de betrouwbare en goed gevestigde naam van Wonnink zowel regionaal als nationaal willen uitbouwen. Er is een gezonde (en zonnige) ambitie om de bestaande organisatie te laten groeien in zowel schaal als professionaliteit.