fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Max Brandt
Mercell transformeert de aanbestedingsmarkt met nieuwe tools
3 november 2023 | 2 minuten lezen

Mercell kondigt een nieuw  aanbestedingsplatform aan dat inkopers en leveranciers samenbrengt. De tools zijn ontworpen om leveranciers te ondersteunen en hun succes te vergroten tijdens het aanbestedingsproces. De nieuwe oplossing markeert een verschuiving in de markt en ondersteunt leveranciers om aanbestedingen efficiënter aan te pakken, het hele aanbestedingsproces te stroomlijnen en hun concurrentievoordeel te vergroten. 

Het platform heet Mercell Tender Totaal, dat leveranciers moet ondersteunen bij het aanbestedingsproces om tijd te besparen. De oplossing bestaat uit twee modules: 

– Markt inzicht: leveranciers krijgen toegang tot een omgeving om te helpen bij het verkennen van de markt. 

– Kenniscentrum: hier vinden leveranciers kennis, praktische tools en juridisch advies over de complexiteit van aanbestedingen.  

We begrijpen de uitdagingen waarmee de leveranciers geconfronteerd worden. Door dit nieuwe platform bieden we oplossingen om hun succes te vergroten.‘, aldus rashed Nikukar, Hoofd Sales Nederland. Met deze softwarepakketten luist Mercell, een “marktplaats voor software, een nieuw tijdperk in waarin leveranciers de middelen hebben om hun zakelijke succes te vergroten. De focus ligt niet alleen op de automatisering, maar ook op het bieden van inzichten en oplossingen voor de uitdagingen waarmee leveranciers worden geconfronteerd.  

OntwikkelingenSoftwareUtrecht