Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
UTRECHTS SCHOONMAAK COLLECTIEF (USC) EN FC UTRECHT SLUITEN PARTNERSHIP
12 augustus 2021 | 1 minuten lezen

Prins Schoonmaakdiensten, Van Alem Schoonmaak en De Kroon Facilitaire Diensten vormen samen het Utrechts Schoonmaak Collectief (USC) en verbinden zich aan FC Utrecht. Het initiatief van drie grote facilitaire MKB-bedrijven kan rekenen op een driejarig partnership met FC Utrecht.

Na een intensief aanbestedingstraject heeft FC Utrecht als eerste organisatie de gehele uitvoering van schoonmaakdienstverlening en glasbewassing aan USC gegund. Utrechts Schoonmaak Collectief gaat aan de slag in Stadion Galgenwaard, het FC Utrecht Topsportcentrum in Overvecht en Sportcomplex Zoudenbalch. Als onderdeel van het partnership nemen Prins Schoonmaakdiensten, Van Alem Schoonmaak en De Kroon Facilitaire Diensten Business Seats af in Station Galgenwaard en zijn daarmee dus elke thuiswedstrijd van de partij. Ook zullen de uitingen van de drie firma’s te zien zijn rondom de thuisduels van FC Utrecht.

‘Ik ben ervan overtuigd dat we met het Utrechts Schoonmaak Collectief een sterk Partnership neerzetten de komende jaren, waar we allemaal de vruchten van plukken’, aldus Partnership Manager Tommie van Alphen van FC Utrecht.

OntwikkelingenSamenwerkingDienstverleningFacilitaire dienstverleningUtrecht