Quote_teken_rechts

ONDERNAMEN ZOEKT EEN:
ONDERNEMENDE SALESTIJGER

(M/V, 36-40 uur per week)

OVER ONDERNAMEN

OnderNamen is onderdeel van ON Media bv uit Woerden, en hét ondernemersmagazine in de provincie Utrecht, actief in vijf regio’s (Amersfoort, Woerden, Utrecht, Lekstroom en Lopikerwaard). Ieder kwartaal verschijnen onze magazines waarin ondernemers hun bedrijfsactiviteiten én ontwikkelingen kenbaar maken. Elk magazine wordt gelanceerd tijdens een door ons georganiseerd event. Denk daarbij aan haringparty’s, bedrijfsbezoeken en eindejaarsbijeenkomsten.
Naast deelnemen aan het magazine kunnen ondernemers ook lid worden van ons platform, middels een businessclub lidmaatschap. Verder ondersteunen we onze klanten op het gebied van bedrijfscommunicatie; van een bedrijfsvideo tot online marketing, en van vormgeving tot fotografie.
Dit alles doen we met een jong, creatief en bevlogen team vanuit ons gloednieuwe kantoor in het centraal gelegen Woerden.

 

Over de functie
Wij zijn op zoek naar versterking van ons salesteam. Als accountmanager binnen OnderNamen ben je onderdeel van een dynamisch en creatief team. Binnen deze functie ga je het gesprek aan met zowel prospects als bestaande klanten. Je krijgt eigen accounts toegewezen die je onderhoudt, bezoekt en waarborgt. Het belangrijkste is dat je de (media-)wensen van je klanten probeert te vertalen naar concrete oplossingen, passend binnen het budget van de klant. Daarnaast krijg je energie van een goed gesprek met een mooie ondernemer, maar ook van het upsellen van huidige klanten.

 

Heb jij:
– HBO denk- én werkniveau;
– minimaal drie jaar relevante saleservaring;
– affiniteit met on- en offline media;
– het vermogen om new business te genereren en bestaande relaties uit te bouwen;
– een zelfstandig, eerlijk en proactief karakter;
– en goede communicatie vaardigheden?

Reageer dan nu!
Ben jij diegene die ons OnderNamen-team komt versterken? Reageer dan nu door je CV en motivatie op te sturen naar Rosanne Bader en Nick van Baaren via rosanne@ondernamen.nl / nick@ondernamen.nl. Voor vragen kun je bellen naar 0348-567459.

 

Belangrijk: Je kan en durft het gesprek aan met volwassen gesprekspartners. OnderNamen is een ondernemersplatform waar de directeuren en eigenaren zelf lid van zijn. Onze leden zijn gerespecteerde ondernemers die een goede gesprekspartner waarderen.