Quote_teken_links

VAN DER VALK HOTEL AMERSFOORT-A1 
OPENT KOFFIEBAR CHICCIO

Op 2 september heeft Van der Valk Hotel Amersfoort-A1 de gloednieuwe koffiebar Chiccio geopend, in het recent verbouwde pand naast het hotel aan de Ruimtevaart in Amersfoort Calveen. ‘Een koffiebar in een hedendaagse stijl, met een barista erbij’, vertelt Marlijn van der Valk, die als general manager het concept naar Amersfoort haalde.

Chicco serveert naast koffie uit 5 verschillende landen ook diverse soorten thee en huisgemaakte lekkernijen voor bij de koffie of als kleine lunch. Ook met de zakelijke reiziger is rekening gehouden, met de speciale ‘to-go’ producten. Als ludieke openingsactie maken bezoekers kans op deelname aan een barista workshop. ‘Op 1 oktober, Nationale Koffiedag, worden 6 winnaars bekendgemaakt. Die gaan zelf ervaren wat er allemaal bij een perfecte kop koffie komt kijken’, aldus Marlijn.

De komst van Chiccio is niet de enige uitbreiding van Van der Valk Hotel Amersfoort-A1. Door middel van een grote glazen entree zal het naastgelegen voormalige bedrijfspand verbonden worden met het bestaande hotel. In dit nieuwe deel komen, naast Chiccio, onder meer vergaderzalen, een live cooking restaurant en een skybar. Uiteindelijk ontstaat hiermee de grootste congreslocatie van Amersfoort en omstreken.