Quote_teken_links

‘VAN GRIJS NAAR GROEN’
WINT PRIJS FUTUREPROOF ONDERNEMER

Tijdens de Houtense Ondernemersdag met als thema Futureproof ging de prijs van het FUTUREproof ondernemerschap Houten naar het project ‘Van Grijs naar Groen’. Dit is een samenwerkingsverband tussen Bouwbedrijf van Rijn BV en Rijnhuis Installatie techniek BV. Arval ging met de tweede prijs naar huis en MKB Schoon! met een mooi derde prijs.

‘Met het opzetten van ons kenniscentrum voor duurzame energie worden concrete duurzame oplossingen en service geboden. In onze showroom worden verschillende soorten en merken warmtepompen en andere energiesystemen overzichtelijk opgesteld om klanten de mogelijkheden te laten zien en om samen de mogelijkheden te onderzoeken die het beste bij hun bedrijf past. Alles is maatwerk’, aldus John van Rijn, directeur.

Op deze dag is door de wethouder duurzaamheid Hilde de Groot, Michel Schuurman van MVO Nederland en Migchel Dirksen van Rabobank Rijn en Heuvelrug ook het platform !MPACT Houten gelanceerd. Het platform is mogelijk gemaakt door de gezamenlijke bijdrage vanuit de gemeente Houten en Rabobank Rijn en Heuvelrug en is onderdeel van het platform FUTUREproof van MVO Nederland.

MVO Nederland is het matchmaking platform voor ondernemers, medewerkers en geïnteresseerden om hun duurzame ondernemersvragen op te lossen.