fbpx
Zoeken
Onze Uitgevers
Rosanne Zijerveld-Bader
Nick van Baaren
Marlon de Jager-Wessel
Max Brandt
Van Mossel Kia partner 150 jaar Mondriaan
22 maart 2022 | 2 minuten lezen

Amersfoort viert een heel jaar zijn verjaardagsfeest, omdat het 150 jaar geleden is dat kunstschilder en kunsttheoreticus Piet Mondriaan in Amersfoort werd geboren. Een gebakje, een bezoek aan ontmoetingscentrum Birkhoven en een speciaal in zijn kenmerkende schilderstijl gestoken Kia EV6.

Er zijn bijna honderd activiteiten georganiseerd verspreid over de hele stad, waaronder verschillende exposities, een liederencyclus, vier andere podiumproducties. Burgemeester Lucas Bolsius en wethouder Fatma Koser Kaya verzorgden op 7 maart de aftrap op het podium in de Flint. De door Van Mossel Kia gewrapte Babboe Bakfiets, fietsen van het Berghotel en de Kia EV6 voorzien van een Mondriaan werk werden deze avond allemaal gepresenteerd.

Fatma Koser Kaya (wethouder cultuur) en Cariens Kessels (Marketing van Mossel) werden met een chauffeur, in de speciale Kia EV6 gebracht naar de Birkhoven om de bewoners en mensen van de dagbesteding een Mondriaan 150 gebakje aan te bieden. Van Mossel Kia was hierbij aanwezig als trotse partner. Burgemeester & wethouders en Paul Baltus (directeur van museumkoepel Amersfoort in C)  kunnen gedurende het hele jaar bij speciale evenementen gebruik maken van de “Van Mossel Kia Mondriaan EV6”.

Transport & AutobrancheAutodealerWoerden