Quote_teken_links

VBC NOTARISSEN VERWELKOMT KANDIDAAT-NOTARIS HEIN VENTE

Kandidaat-notaris Hein Vente is 1 juni gestart bij VBC Notarissen. Met zijn komst breidt VBC haar commerciële vastgoedpraktijk verder uit met een specialist in vastgoedtransacties. Vanuit het kantoor in Amersfoort zal Hein, dankzij zijn ervaring en achtergrond, cliënten in vastgoedprojecten goed kunnen adviseren en begeleiden.

Door zijn brede ervaring in de transactiepraktijk, van de begeleiding van gestructureerde verkoopprocessen van vastgoedportfolio’s, tot de aankoop van nieuwbouw door middel van turn-key ontwikkelovereenkomsten, is Hein de perfecte kandidaat om het team te versterken. Zijn ervaring alleen is niet de enige reden om hem aan te trekken. ‘Natuurlijk is Hein een aanwinst voor de verdere uitbouw van de adviespraktijk van VBC in het commerciële vastgoed, maar het is ook een fijne vent die perfect in het team past en daarin een belangrijke, verbindende rol gaat spelen’, geeft vastgoednotaris en partner Jeroen Veenhof aan.

Hein Vente was hiervoor werkzaam als kandidaat-notaris bij Hermans & Schuttevaer Notarissen en werkte eerder bij Dentons Boekel.