Quote_teken_links

VERKERK VOLVO IS 50 JAAR LID VAN BOVAG

Verkerk Volvo in Utrecht viert dit jaar een wel heel bijzonder jubileum: het autobedrijf is maar liefst 50 jaar aangesloten bij BOVAG. Uit handen van financieel directeur George de Booij en accountadviseur Levien Meiresonne ontvingen Lidie Kroon-Verkerk, Henk en Jan Verkerk van Verkerk Volvo een speciale oorkonde.

‘Verkerk Volvo staat al decennialang bekend als een alom gewaardeerd bedrijf dat garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en garantie. Die drie kernwaarden zijn precies waar bij BOVAG aangesloten bedrijven voor staan,’ aldus Han ten Broeke, algemeen voorzitter van BOVAG. ‘Zekerheid en vertrouwen zijn voor klanten van groot belang,  Verkerk Volvo biedt dat bij uitstek. En is daarom al 50 jaar aangesloten bij onze vereniging.’

Verkerk Volvo is van een eenmanszaak uitgegroeid tot een familiebedrijf met vier vestigingen. Inmiddels al 60 jaar actief in Utrecht en omgeving en sinds 1981 officieel Volvo-dealer. Voor alle klanten in de regio Utrecht is Verkerk Volvo goed bereikbaar met vestigingen in Bilthoven, Houten, Leidsche Rijn en Utrecht.

BOVAG bestaat sinds 6 mei 1930 toen veertig garagehouders met gezamenlijke belangen besloten zich te verenigen. In de loop der jaren sloten ook vele andere bedrijven zich aan. In 1965 werd de welbekende  BOVAG Garantie voor gebruikte auto’s ingevoerd en vijf jaar later volgde een soortgelijke garantieregeling voor onderhoud en reparaties.

Fotobijschrift:
Henk Verkerk van Verkerk Volvo ontvangt de jubileumoorkonde uit handen van Levien Meiresonne van BOVAG.