Quote_teken_links

VIOS BOUWGROEP
TEKENT INTENTIEOVEREENKOMST

Op 18 september heeft VIOS Bouwgroep uit Utrecht samen met vijf andere partijen de handtekening gezet onder de intentieovereenkomst “Co-making Groot Onderhoud”.  Met ieders handtekening is het officiële startsein gegeven voor de verdergaande duurzame ontwikkeling van kwaliteit, continuïteit en innovatie.

‘Deze stap naar een verdere samenwerking is echt een win-winsituatie voor alle partijen’, zegt Freek Wullink, procesbegeleider samenwerking van Fink Advies. Hij begeleidt het proces, waarin woningcorporatie Mitros voor het eerst met vijf bouwbedrijven een duurzame relatie opbouwt voor de Groot Onderhoud projecten. “Dit betekent dat wij de komende vijf jaar in vaste teams werken aan groot onderhoud van onze huurwoningen in Nieuwegein en Utrecht”.

Co-making brengt continuïteit met zich mee waar zowel de bouwbedrijven als Mitros veel baat bij heeft. Een voordeel is dat het onderhoudsproces beter ingericht kan worden en dat iedereen van elkaar leert. ‘Naast het vergroten van de huurderstevredenheid zitten er veel meer voordelen aan co-making. De verhouding kwaliteit en kosten wordt beter, we gaan efficiënter werken en het levert een leukere manier van werken op voor onze medewerkers en co-makers.’, aldus Ron Sierink, inkoper bij Mitros.