Quote_teken_links

VIOS TRAPPEN WISSELT VAN AANDEELHOUDER

VIOS Trappen uit Driebruggen is in mei van aandeelhouder gewisseld. VIOS-directeuren Hans Diekema en Jaap Mullié hebben in Anders Invest en Dirk Bergman overname-partners gevonden die de al ingeslagen weg gaan voortzetten. Ook trapleuningenfabriek Fremeyer maakt deel uit van de overname, evenals het Trappen Inspiratiecentrum in Doetinchem.

In 1914 werd VIOS opgericht. In de afgelopen 105 jaar is het bedrijf slechts vier keer gewisseld van eigenaar, voor het laatst in 2003 naar de directie Hans Diekema en Jaap Mullié. Meer dan een eeuw historie bewijst dat deze nieuwe overname een volgende stap is in een rijke historie van houtbewerking.

Investeerder Anders Invest en nieuwe directeur Dirk Bergman (minderheidsbelang) hebben alle aandelen van VIOS overgenomen. Anders Invest bestaat uit een team van betrokken mensen met een industriële achtergrond en 160 investeerders op de achtergrond.

Nieuwe VIOS-directeur Dirk Bergman heeft een ruime ervaring opgebouwd in de wereld van hout en bouwmaterialen: ‘VIOS is een prachtbedrijf dat de toekomst met vertrouwen tegemoet ziet. Ik zie meer dan voldoende uitdagingen om het succes van VIOS in de komende jaren verder uit te bouwen, met een team van betrokken en loyale medewerkers.’

VIOS is dankzij overnames en autonome groei de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste en modernste trappenfabriek van Nederland.