Quote_teken_links

VIRTUEEL WACHTEN BIJ DE BAKKER

Met de nieuwe app wachtrijtje.nl wordt op een simpele manier een virtuele wachtrij gevormd bij bijvoorbeeld marktkramen, foodtrucks en winkels. Door de corona- en anderhalvemetermaatregelen ontstaan lange wachtrijen bij kramen en in en voor winkels. De initiatiefnemers van wachtrijtje.nl is het gelukt een digitale en moderne oplossing te ontwikkelen voor het ouderwets nummertje trekken.

Klanten scannen een QR-code met hun smartphone. Op hun telefoon krijgen ze dan een volgnummer, zien ze hoeveel wachtenden er voor hen zijn en hoelang het ongeveer gaat duren eer ze aan de beurt zijn. Zij kunnen er dan voor kiezen waar en hoe ze willen wachten. Door bijvoorbeeld nog een blokje om te lopen. In hun schermt verschijnt een melding als ze aan de beurt zijn.

Wachtrijtje.nl is een jonge en dynamische start-up; ontstaan tijdens de afgelopen (corona)weken en met de ervaring van lange wachtrijen bij onder andere foodtrucks. Eric Huisman, consulent bij wachtrijtje.nl: ‘Wij vonden dat het wachten veiliger, efficiënter en nog gezelliger kon. We hopen met deze tool veel ondernemers te kunnen ondersteunen in deze tijd.’ Meer informatie vind je op de website